Nieuws

Strandpaviljoen Bremerbaai
Bij de beste 3 zoetwaterpaviljoens van nederland!

BIDDINGHUIZEN, 11 JULI 2022 - Voor de derde keer is Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen genomineerd voor het Beste Strandpaviljoen van Nederland. !


Strandpaviljoen Bremerbaai maakt kans op de titel 'Beste Strandpaviljoen van Nederland'. Het restaurant aan het Veluwemeer in Biddinghuizen staat als enige Flevolandse nominatie in de top 3 van de beste zoetwaterpaviljoens van Nederland.

De verkiezing is een landelijke wedstrijd georganiseerd door Strand Nederland, waarin bezoekers van de strandtenten mogen stemmen op hun favoriete restaurant. De top drie van elke categorie krijgt daarna twee keer bezoek van een mystery guests die ook een oordeel geeft.

Eigenaar Dick Boshuizen hoorde vanmorgen via leveranciers dat hij bij de top 3 hoort. "Geweldig, geweldig, ja, we zijn compleet overweldigd." Het strandpaviljoen is al eerder een keer genomineerd en ging er toen ook met de prijs vandoor. "Het is voor ons ook een verrassing. We hebben ons ingeschreven vorige maand en dan daarna komen de mystery guests kijken. Ik heb het team wel gezegd in de periode dat de mystery guests kwamen dat ze goed moesten opletten want je weet nooit wanneer ze komen."

Het geheim
De ligging is volgens Boshuizen wel het geheim van de nominaties. "We liggen aan het Veluwemeer vlakbij het fietspontje naar Nunspeet.
Het is gewoon een geweldige locatie." En ook de kaart maakt het paviljoen interessant. "De visbroodjes, dat hoort bij het strand."

Bremerbaai werd in 2018 en 2020 dus ook al genomineerd. Dit jaar heeft het restaurant concurrentie van De Zeemeeuw in Muiderberg en Beachclub Lemmer.
"We gaan de strijd aan en we gaan ervoor", aldus Boshuizen.

De uiteindelijke uitslag zal bekendgemaakt worden op 28 juli 2022,
tijdens de prijsuitreiking in Vrouwenpolder.

BRENG JE STEM UIT!

Bron: Omroepflevoland.nl


Strandpaviljoen Bremerbaai wederom genomineerd voor beste Strand (Zoetwater) paviljoen!

BIDDINGHUIZEN, 1 JULI 2020 - Voor de 2e keer is Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen genomineerd voor het Beste Strandpaviljoen van Nederland. !

Na lang twijfelen heeft Strand Nederland de knoop doorgehakt: om de strandpaviljoens positief onder de aandacht te brengen tijdens de corona crisis gaan de verkiezingen voor het Beste Strandpaviljoen van Nederland toch door, zo meldt de organisatie op haar website. De jury, bestaande uit onder andere Koninklijke Horeca Nederland en Nederland Schoon, deelt de verkiezingen op in Beste Nieuwkomer, Duurzaamste Paviljoen, Schoonste Strand, Beste Zoetwaterpaviljoen en Beste Strandpaviljoen. Ook Strandpaviljoen Bremerbaai is wederom genomineerd, Op 30 juli worden de winnaars bekend gemaakt.

Hoe werken die verkiezingen? “De jury en inspecteurs gaan in de zomer van 2020 weer op zoek naar de beste paviljoens en de schoonste stranden van Nederland. Aan de hand van hun rapportages en de publieksbeoordelingen bepaalt de jury wie er wint per provincie en op landelijk niveau.” Tot 15 juli kan het publiek stemmen op hun favoriete paviljoen en daarna zullen per provincie de drie populairste paviljoens worden bezocht door verschillende mystery guests. “We zien deze verkiezing als bekroning op ons harde werk”, zegt Gerjan. “Bij mooi weer is er werkelijk geen enkel plekje meer onbenut op ons paviljoen. Wij werken er telkens aan om onze gasten een vakantiegevoel te geven. Je waant je bij ons even helemaal weg.”


Strandpaviljoen Bremerbaai maatregelen covid-19!

BIDDINGHUIZEN, 1 Juni 2020 - Strandpaviljoen Bremerbaai weer geopend!

Een kleine 11 weken later dan gepland is Strandpaviljoen Bremerbaai weer geopend!

Elke dag vanaf 11:00 uur is Strandpaviljoen Bremerbaai geopend.

Ook Strandpaviljoen bremerbaai ontkomt niet aan de covid-19 maatregelen.
Zo worden gasten geacht gezond te zijn, desinfecteren we de handen bij de entree, en houden we ons aan 1,5 meter. Er geld een maximum van 30 gasten binnen tot 1 juli, dit geldt echter niet voor ons terras!
Ons toilet is slechts voor gasten van ons paviljoen, en dient er buiten ons paviljoen gewacht te worden als ons paviljoen/terras vol is.

Groepen wordt vriendelijk verzocht hun bezoek aan ons paviljoen uit te stellen tot een later moment of op te splitsen in losse tafels van maximaal 4 personen.
Er mag niet met tafels worden geschoven!

*Maatregelen waar niet in is voorzien beslist de directie!


Strandpaviljoen Bremerbaai lanceert nieuwe website!

BIDDINGHUIZEN, 29 November 2018 - Bremerbaai lanceert nieuwe website!

Buiten dat we een hele nieuwe website hebben opgezet zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos, we hebben meer informatieve pagina's toegevoegd.

Zo is onze website opgezet met heldere navigatie, op veelgestelde vragen geven we antwoord. Hebben we een agenda toegevoegd om aankomende evenementen te presenteren. Dat is nog niet alles ook zullen we nog meer als het geval was conectie leggen met onze socials, te denken valt aan facebook, intagram, en twitter.

We leggen uit hoe je kunt trouwen op locatie bij Strandpaviljoen Bremerbaai,
en hoe je een te gek feestje kunt vieren zowel zakelijk als particulier!


Strandpaviljoen Bremerbaai sponsor langs de lijn
bij Voetbalvereniging Nunspeet!

BIDDINGHUIZEN, 26 November 2018
Strandpaviljoen Bremerbaai sponsor langs de lijn bij voetbalvereniging nunspeet!

Foto: Sponsorbord langs de lijn bij voetbalvereniging Nunspeet.


Strandpaviljoen bremerbaai bij dag van de ondernemer!

BIDDINGHUIZEN, 16 November 2018 - Bremerbaai bij dag van de ondernemer!
De dag van de Ondernemer, is een initiatief van MKB-Nederland en gemeenten.
Op deze dag bedankte Dronten ons voor het lef en doorzettingsvermogen.

Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land.
Zij vonden dat wij in het zonnetje gezet mochten worden.

Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.


Strandpaviljoen Bremberbaai into the spring!

BIDDINGHUIZEN, 31 maart 2017 – Strandpaviljoen Bremberbaai into the spring!
Zonnige start van het seizoen, een nieuwe kaart en heerlijke nieuwe gerechten.
Kortom naast het geweldige uitzicht vanaf ons paviljoen, heeft het alle ingrediënten bij mooi weer. Maar ook bij wat minder weer kunt u uitstekend bij ons terecht!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11:00 uur!

De Bremerbaai is een prima locatie om te vertoeven aan het water, op het stand, op de pier en om heerlijk onbezorgd tot rust te komen op ons terras.

In ons paviljoen kunnen diverse soorten feesten worden gehouden, wat dacht u van uw bruiloftsfeest, een barbecue of een totaal andere gelegenheid, wij denken graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te laten slagen.


Strandpaviljoen Bremerbaai pure beleving!

BIDDINGHUIZEN, 8 november 2016 – Strandpaviljoen Bremerbaai pure beleving!
Wauw, wat ging de zomer snel voorbij, en wat hebben we genoten met z’n allen.
Één ding is zeker Strandpaviljoen Bremerbaai staat op de kaart.

Deze zomer was er zelfs enkele keren sprake van onvoldoende parkeer gelegenheid, waardoor we in het regionale nieuws van Omroep Flevoland terecht kwamen.

De Bremerbaai is een prima locatie om te vertoeven aan het water, op het stand, op de pier en om heerlijk onbezorgd tot rust te komen op ons heerlijke terras.

Ook hebben we onze eerste besloten feesten & partijen inmiddels gehad, waar velen met een goede blik op terug kunnen kijken. In ons paviljoen kunnen diverse soorten feesten worden gegeven, wat dacht u van uw bruiloftsfeest, een barbecue of een totaal andere gelegenheid, wij denken graag met u mee tot in de puntjes.


Iedereen is vol lof over Bremerbaaistrand!

BIDDINGHUIZEN, 8 augustus 2016 - Iedereen is vol lof over Bremerbaaistrand
Het splikspinternieuwe Bremerbaaistrand bij Biddinghuizen is in juni officieel in gebruik genomen. Nu het eindelijk strandweer is, nam DeDrontenaar.nl er een kijkje en trof uitsluitend enthousiaste mensen.Het Bremerbaaistrand heeft ongeveer twee miljoen euro gekost. De aanleg was een samenwerking tussen de coöperatie Gastvrije Randmeren en de gemeente Dronten en is gesubsidieerd door de provincie en vanuit Brussel.

Aquacentrum Bremenbergse Hoek is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en het schoonhouden van het strand. Dick Boshuizen pacht het strandpaviljoen.

Bron: dedrontenaar.nl